GÖZTEPE MAÇINDA METOĞLU DÜDÜK ÇALACAK

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de Cumartesi günü Göztepe ile mücadele edecek olan Denizlispor'un bu zorlu maçında görev alacak olan hakem açıklandı. Buna göre zorlu maçta Rize Bölgesinden Muhammet Ali Metoğlu görev yapacak.

Spor Toto 1. Lig’de kötü dönem geçiren ve ligden kalmak için galibiyetler almak zorunda olan Denizlispor’un 30. Haftada oynayacağı Göztepe maçının hakemleri belli oldu. 1 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 13.30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçta Trabzon bölgesi A Klasman hakemi Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Yine Trabzon bölgesinden Burak cansız ve Ankara bölgesinden Azad İlhan’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise yine Ankara bölgesinden Burak Demirkıran olacak.

 

Zorlu maçta düdük çalacak olan Muhammet Ali Metoğlu, bu sezon Denizlispor’un deplasmanda Dyorex Boluspor’a 3-0 yenildiği maçta düdük çalarken, Göztepe’ni ise Sakaryaspor’a kendi sahasında 1-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı. Müsabakada Recep Sürhat Müniroğlu’nun gözlemcilik yapacağı maçta Sezai Arslan, Levent Gür ve Gülay Güneş de TFF temsilcisi olacak.

 

Spor Toto 1. Lig 30. Hafta maçlarının programı ve görev alacak olan hakemlerin isimler şu şekilde;

 

1 Nisan 2023 Cumartesi

Saat 13.30 Denizlispor – Göztepe (Muhammet Ali Metoğlu)

Saat 20.30 Yılport Samsunspor – Pendikspor (Suat Arslanboğa)

2 Nisan 2023 Pazar

Saat 13.30 Ankara Keçiörengücü – Tuzlaspor (Ali Yılmaz)

Saat 13.30 Manisa Futbol Kulübü – Gençlerbirliği (Hüseyin Göçek)

Saat 20.30 Çaykur Rizespor – Beyçimento Bandırmaspor (Burak Şeker)

3 Nisan 2023 Pazartesi

Saat 20.30 Altay – Sakaryaspor (Çağdaş Altay)

Saat 20.30 Eyüpspor – Erzurumspor (Direnç Tonusluoğlu)

 

Öte yandan Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda Denizli’yi temsil eden Murat Tuğberk Curbay, 1 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Trabzonspor – Yukatel Kayserispor maçında Erkan Özdamar’ın yardımcısı olacak.

Muhammet Ali Metoğlu hakem