Göztepe'nin Değerli Üçlüsü: Takımın Sırtını Yastık Yapan Oyuncular

TAKİP ET

Süper Lig'e yükselme hedefiyle ilerleyen Göztepe'de, teknik direktör Stanimir Stoilov'un vazgeçilmez üç oyuncusu belirginleşti.

Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Göztepe'de, üç oyuncu adeta temel taşlar haline geldi. Sarı-kırmızılı ekipte en fazla maça çıkan futbolcu Yalçın Kayan olurken, en çok süreyi ise Polonyalı kaleci Mateusz Lis kullandı. Holiganbet sitesini ziyaret edin.

 

Bu sezon özellikle parlayan orta saha oyuncusu Yalçın, takımın omurgasını oluşturan isimlerden biri haline geldi. 27 maçta görev alan ve 2173 dakika sahada kalan Yalçın, 7 gol kaydederek Göztepe'nin hücum gücüne önemli katkı sağladı. Göztepe'nin alt yapısından yetişen 25 yaşındaki futbolcu, özellikle Tuzlaspor ve Altay maçlarında fileleri ikişer kez havalandırarak dikkat çekti. Holiganbet giriş yapın. Hoş geldin bonusu kazanın.

 

Göztepe'nin sezon başında Southampton'dan kiraladığı kaleci Lis ise 26 maçta 2340 dakika görev alarak istikrarını korudu. Tecrübeli eldiven, bu sezon yaptığı kurtarışlarla ön plana çıktı ve toplam 3 penaltı atışında gole izin vermedi. Son 7 maçta ise kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

 

Sağ bek pozisyonunda görev yapan Ogün Bayrak da Göztepe'nin vazgeçilmezleri arasında yer aldı. 25 yaşındaki futbolcu, 25 maçta forma giyip 2150 dakika sahada kalırken, 1 gol attı ve 3 asist yaparak takımının hücum hattına destek verdi.

Göztepespor