GÜLBAY'DAN BULDAN'A 15 BİN ZEYTİN FİDANI

TAKİP ET

Siyasi partilere ve vatandaşlara zeytin dalı uzatan İyi Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, barışın, kardeşliğin, huzurun ve yeniden var oluşun sembolü olan 15 bin zeytin fidanı dağıtacaklarını söyledi.

İyi Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklamasında bulundu. Türk siyasetinin giderek gerilimli sürece girmesi nedeniyle siyasi partilere ve vatandaşlara zeytin dalı uzattıklarını belirten Gülbay; “Türk siyasetinin giderek gerilimli sürece girmesi, kamplaşması, kutuplaşmaya yönelmesi, bizleri üzüyor, bütün vatandaşlarımızı da üzüyor.

 

Bunu nasıl aşabiliriz diye kafa yorduk. Her eve biz zeytin fidanı dağıtmaya karar verdik. Bunu fiili olarak dağıtımının yanında sembolik olarak anlamları var. Zeytin; barışın, kardeşliğin, huzurun ve yeniden var oluşun sembolüdür” ifadelerine yer verdi.

 

“15 BİN ZEYTİN FİDANI DAĞITACAĞIZ”

 

31 Mart yerel seçimlerinde aday olanlara, siyasi partilerimize ve vatandaşlara zeytin dalı uzattıklarını ifade eden Gülbay; “Buldan’da 14 bin hane var ve biz 15 bin zeytin fidanı dağıtacağız. Bu da toplam 500 dönümlük arazinin zeytinle donatılması anlamına geliyor. Asıl amaç birbirine düşman görme dilinden, bu anlayıştan uzaklaşmaktır” dedi.

 

“HAYALLARİMİZ VAR”

 

Buldan’ın önceki denemde belediye başkanlığı görevini üstlenen başkan adayı Gülbay, görevi bıraktığı yerden devam edeceklerini söyledi. Buldan’ın turizm potansiyeline dikkat çeken ve ilçe için hayallerinin olduğunu ifade eden Gülbay; “Buldan, gerçekten Denizli’nin incisidir. Güzel bir yer. Turizm, tarım potansiyeli olan bir ilçe. Dokumanın gerçek anlamda başkentidir. Buldan’a dair hayallerimizin hayata geçmesi, parçası olmaktan hep onur duyduğum Buldan’ın cebine girecek paranın artması, cebinden çıkacak paranın azalmasıyla güzel bir şehir, güzel bir kent oluşturmak hedefimiz var. Mahalleye dönüşen köylerimizle birlikte bunları hayata geçireceğiz. Turizmin lokomotifi olduğu bir sistem” diye konuştu.

 

İYİ PARTİ Mustafa Gülbay ZEYTİN DALI