GÜLBAY HASTANEDE YATAN KADINLARI UNUTMADI

TAKİP ET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hastanelerde yatan kadınları ziyaret ederek karanfil verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilk olarak belediyenin kadın personelinin Kadınlar Gününü kutlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, daha sonra Buldan pazarında, pazara alışverişe gelen kadınların gününü kutladı ve karanfil dağıttı.

                     

                     

Başkan Gülbay öğleden sonra da Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek, odaları tek tek dolaşarak, kadın hastaların ve refakatçilerinin günlerini kutladı, onlara da karanfiller verdi.

                     

                     

Ziyaret sırasında hastane çalışanları da unutulmadı. Hastanede görevli bayan doktor, hemşire ve hastabakıcıların da kadınlar günü kutlandı.

                    

                    

Kadınların erkeklerle bir elmanın yarısı gibi olduklarını ve biri olmazsa diğerinin olamayacağını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “Anamız, bacımız, eşimiz ve kızımız bizim canımız, ciğerimiz her şeyimizdir. Onlara sadece bir günde değil, tüm ömrümüz boyunca saygı ve sevgi göstermeliyiz. Tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçemiz pazaryerinde ve çarşı içinde dolaşarak kadınlarımızın günlerini kutladık. Bu arada hastanelerimizde yatan, onlara refakat eden, doktor, hemşire, hastabakıcı gibi görevlerle hastanelerde çalışan kadınlarımızı da unutmadık. Onların da Kadınlar Gününü kutlama fırsatı bulduk.” dedi.