GÜLEÇ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

TAKİP ET

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç ve Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar seçim çalışmalarına devam ediyor.

Pamukkale ilçesi Karşıyaka ve Sevindik mahallelerinde kahvehaneleri ve esnafı dolaşan Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güleç ve Pamukkale Belediye Başkan adayı Susar sorunları dinleyip çözüm önerilerini anlattılar.

         

Vatan Partisi BBB adayı Güleç, "Günümüz kenti tüketen kenttir, borçlanan kenttir. Çalışanların yolda tükendiği kenttir.  Üretici olmayan nüfusun yığıldığı şişko kenttir. Çalışanlar, kent hayatının kenarlarına itilmiş, varoşlara tıkılmıştır. Kentin tahtında rantçılar oturuyor. Üretkenlik rantçılara kurban edilmiştir. Kentlerde çalışanların ve üretenlerin iktidarını kuracağız. Vatan Partisi Belediyesi kentlerimizi “Üreten Türkiye” amacına göre planlayacak ve düzenleyecektir" dedi.

         

Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar da, "Üretimi ve üreticiyi desteklemek amacıyla ulaşım ve ısınma gibi kamu hizmetlerinin ucuzlatılacağını ve zamanla parasız hale getirileceğini belirterek Vatan Partisi, üretimin ve üreticinin hizmetinde olacaktır. Kaynaklar sadakaya değil, işsize iş olanağı yaratan üretim ve hizmet projelerine ayrılacaktır. Yeni iş alanları yaratan girişimci desteklenecektir. Havadan para kazanma aracı olan kent rantları halkın kaynağına dönüştürülecektir. Hazine arazileri, kentte üretkenliğin ve refahın hizmetine sunulacaktır" dedi.