Güler Ve Tire Ailelerinin Mutlu Günü

TAKİP ET

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi çalışanı ve Denizli Sosyal Paylaşım Grubu Yöneticisi Yüksel Güler'in kızı Ayşen Güler Ilker Tire ile dünya evine girdi.

 Asr-ı Davet Düğün Salonunda gerçekleşen düğüne çok sayıda davetli katılırken çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkani Osman Zolan kıydı. Nikahta çiftin şahitliklerini DESKİ  Genel Müdürü Niyazi Türlü, Denizlispor Onursal BaşkanI Mustafa Üstek ile gelin ve damadın arkadaşları yaptı.

AK Parti Denizli  Milletvekili Şahin Tin,  CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yoğun programları nedeniyle düğüne katılamazlarken, telgrafla kutlama mesajı yolladılar.

Ayşen ve İlker çifti arkadaşları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardılar. Bizler de Denizli Muhabir ailesi olarak Ayşen ve İlker çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

denizli denizli büyükşehir belediyesi başkan osman zolan denizlimuhabir muhabir denizli haberleri denizli sosyal paylaşım yüksel güler