GÜNGÖR, ZOLAN'IN ÜYE KAYDINI GÜNCELLEDİ..

TAKİP ET

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör üye güncelleme ziyaretleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşini evinde ziyaret etti ve üyelik kayıtlarını yeniledi.

Ev ziyaretinde Kadın kolları başkanı Adalet Gökçe, Gençlik Kolları başkanı Hüseyin Güleç ve ilçe teşkilatıda hazır bulundu..

Osman Zolan’ın Gerzele mahallesindeki evinde gerçekleşen ziyaret, çok sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçti. Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, “Herkesin içerisinde  Ak Parti sevdası var. Mutlaka bir gün ortaya çıkacak.” dedi.

Ak Parti Merkezefendi ilçe başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın evinde yaptığı  konuşmasında; ‘’Öncelikle sayın Başkanımıza bizleri sıcak, samimi ve güler yüzüyle karşılamasından dolayı teşekkür ediyorum.Biz büyük bir aileyiz, birbirimizi Allah için seviyoruz.Tek derdimiz Milletimize hizmet edebilmek ve hayır dualarını almaktır. Bunun için gece gündüz demeden teşkilat çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

İl Başkanımız sayın Necip Filiz in koymuş olduğu 300 bin hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hergün ayrı bölgede çeşitli ziyaretlerle, üye  kayıtlarımızı yapıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Partimize olan teveccüh bizi gururlandırıyor. Birlik-beraberliğimiz sürdüğü müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yok.” diye konuştu.

Ev sahibi Başkan Osman Zolan ise, ev ziyareti için Merkezefendi teşkilatına teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her zaman yanınızdayım. Yücel Güngör ve teşkilatın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gençliğinizin, azminizin ve inancınızın başaramayacağı hiçbir şey yok. Ak Parti teşkilatı sizin gibi çalışkan neferler yetiştirdiği sürece daima büyüyerek 2023 hedeflerine emin adımlarla gidecektir.” dedi.