GÜRLESİN KENDİNİ VE İCRAATLARINI ANLATTI

TAKİP ET

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde yeniden başkan adayı olarak gösterilmeyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin basın toplatışı düzenleyerek hem kendini hem de bugüne kadar yaptıkları projeleri anlattı.

Pamuk Kafe’de düzenlenen basın toplantısına Gürlesin’in yanısıra belediye başkan yardımcısı Türkay Gözlükaya ve basın mensupları katıldı.

Kendini ve projelerini anlatan Pamukkale Beldiye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurucu ilçe ilk başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, vizyon projeler yapabilmek ve halkın ihtiyaçlarını belirlemek için 68 mahallede araştırma yaptıklarını ve tek tek eksikleri tamamladıklarını ifade etti. Gürlesin,” Sağlıktan eğitime, tarımdan üst yapıya çalışmalarımızla halkın gözüne girdik. Hiç tribünlere oynamadık. Çok çalıştık. Günü kurtarma peşinde hiç bir zaman olmadık.”dedi.

         

Bugüne kadar yaptıkları projeleri anlatarak konuşmasın devam eden Başkan Gürlesin, “Dokuzkavaklar Mahallesi’nde mini bir devlet hastanesi niteliğinde semt polikliniği yaptık. Yılda 500 bin insana hizmet verecek. Kalıcı o eserlerden birisidir. Karahayıt’ta Aile Sağlık Merkezi yaptık. Karahayıt Kent Ormanı ve 15 km bisiklet yolu yaptık.Denizli ve Pamukkale'nin en önemli turizm alanları arasında bulunan Kocaçukur’u belediyeye kazandırdık.Denizli’yi ve Pamukkale’yi tanıtmak için Uluslararası spor oyunlarını düzenledik. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu yaptırdık. Vosvos Festivali düzenledik. İhtiyaç sahibi olan insanların hiçbir mağduriyet yaşamadan rencide olmadan yararlanması için sosyal marketi açtık. Hoş geldin bebek projesi ile Türkiye’ye örnek olduk. İnsanların hem acı hem mutlu günlerinde yanlarında olduk. Pamukkale’de her kesimi kucakladık. Tüm mahallelere güvenlik için mobese kamera taktık. Alt yapı atağı yaptık. Aktepe Kültür Merkezi seçimden önce açılacak. Tematik kent ormanı, seyir tepesi projesi ülkemiz ve ilimiz için örnek olacak. Bir çok ile örnek olacakbir proje. İyi ki bu proje yapılmış denecek. Ben  işadamıyım, önce fizibilite yaptık. Şu an projenin fiziki olarak  yüzde 55’i bitti.”dedi.

Toplantıya kendisini anlatarak devam eden Gürlesin, kimseye bir kırgınlığı olmadığının altını çizdi. Gürlesin,” Farklı partiden aday olmam mümkün değil.Reisine bağlı olan insanların  başında gelirim. Kimseye bir gönül kırgınlığım yok” dedi.