HAMDİ CİN BBP'DEN ADAY OLDU

TAKİP ET

AK Parti'nin Bozkurt'ta aday göstermediği Hamdi Cin, Büyük Birlik Partisi (BBP) saflarına katılarak BBP'nin Bozkurt belediye başkan adayı oldu.

AK Parti’de aday belirleme sürecinde Bozkurt belediye başkan adayı olabilmek için aday adaylığı başvurusu yapan 5 isimden biri olan Hamdi Cin, AK Parti'nin Akif Bayar’ı aday göstermesinden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aday olma sinyali vermişti. 

 

Sosyal medyadan “Kıymetli Bozkurtlu Hemşehrilerim; Aday Adaylığım sürecinde her gittiğimiz yerde yoğun destekte bulundunuz. Sizlere hizmetkar olma hedefimizden gram sapma olmamıştır. Hizmet etme gayemiz ile Milletimizin Terazisine çıkacağımı ilanen duyuruyorum” ifadelerini kullanan Cin'in kamuoyu baskısı nedeniyle belediye başkan adayı olma kararı aldığı ve Cin’e bazı siyasi partilerin teklif götürdüğü öğrenilmişti.

 

Bozkurt'ta daha önceki yerel seçimlerde aday olan ve az farkla kaybeden Hamdi Cin, Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ile Ankara'ya giderek BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Destici'nin parti rozetini taktığı Cin, BBP'den Bozkurt Belediye Başkanı oldu.

 

BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, 'Hamdi Cin başkanımız BüyükBirlik Ailesine katılarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin oluru ile Bozkurt Belediye Başkan adayı olmuştur. Hayırlı olsun' dedi.

 

Hamdi Cin BBP aday Bozkurt