Harf Kolye Modelleri

TAKİP ET

Harf kolye modelleri son yıllarda en çok kullanılan aksesuarlardan biri haline geldi. Özellikle kadın stilinin ayrılmaz bir parçası haline gelen takı tasarımları arasında harfli kolye tasarımları en parlak dönemini yaşıyor.

Harfli kolye modellerinin malzeme özelliklerine göre altın, gümüş, altın kaplama, çelik, takı gibi birçok çeşidi bulunmaktadır. Tasarımlarına göre plaka üzerinde yazı bulunan kolyeler, harf görünümünde olanlar, taşlı olanlar, nazar boncukları, tek zincirde birden fazla harf bulunan kolyeler ve daha birçok takı çeşidi tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

Harfli Altın Kolye Modelleri

Altın harf kolye modellerirenge göre pembe altın, beyaz, sarı, mavi olarak ayrılır. En çok kullanılan isimlik kolye tasarımlarından biri olan isimlik tasarımları şu sıralar en popüler olanlardan biri. Harfler, klasik ve modern olmak üzere çeşitli stillerdeki yazı tiplerinden oluşturulur. Sevdiklerinizin baş harflerini altın bir kolyeye takarak takılarınızı kişiselleştirmek istiyorsanız, önce malzemeyi sonra yazının şeklini seçmelisiniz. Böylece beğendiğiniz tasarımın baş harflerini favorilerinizin baş harflerini giyme fırsatına sahip olursunuz.

Harf kolye modellerisayesinde ekstra şık bir aksesuara sahip olursunuz, sevdikleriniz de boynunuzdaki harfleri görmekten mutluluk duyacaktır. Takı tercihleriniz gösterişli tasarımlar ise mücevher markalarından taşlı tasarımları tercih edebilirsiniz. Başta sadelik ve doğallık olmak üzere sade bir giyim tarzını benimseyenlerdenseniz, pek çok takı, gümüş ve güzel takı markasının dikkat çeken ürünleri var. Harfli kolyenizi canlı ya da sade desenlerden seçebilir, kolyenizle tarzınızı zenginleştirebilirsiniz. Harf Kolye Modelleri için https://www.shopmonreve.com/harf-kolye-modelleri adresini tıklayabilirsiniz

 

harf kolye takı