Hastahaneye Sevk Edildi! İşte Son Durumu

TAKİP ET

Denizli'de yaşayan İran uyruklu 13 yaşındaki kız Pazar günü annesi ile tartışıp evi terk etmişti. Bugün bulunan kız Denizli Devlet Hastahanesi'nde kontrol altına alındı. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen kız kendisinin yirmili yaşlarda bir şahsın evinde kaldığını açıkladığı kaydedildi.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Zeytinköy  Mahallesi'nde ikamet eden 13 yaşındaki İran Uyruklu kız Kimiya Fekri Kohnesari pazar günü evinden eşyalarını toplayarak çıktı. Annesi Marziyeh Maghsoodi kızının evden eşyalarını alarak çıktığını eski model mavi bir araca binerek gitti. Daha sonra İranlı kadın sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulundu. Kız bugün öğle saatlerinde Emniyet görevlileri tarafından bulunarak Çocuk Şubeye getirildi.
 
PSİKOLOJİSİ KÖTÜ

Polislere ifade veren 13 yaşındaki İranlı kız sağlık kontrolü yapılmak üzere Denizli Devlet Hastahanesine sevk edildi. Psikolojisini kötü olduğu belirtilen kız hakkında fiziki şiddet olup olmadığı yapılacak testler sonucunda belli olacağı açıklandı.Annesi Marziyeh Maghsoodi(40) kızının psikolojisinin iyi olmadığını söyledi
 

20li Yaşlarda  Bir Şahsın Evinde Kalmış"Bu ne cesaret?"

13 yaşındaki kızın bir apartman binasında 20li yaşlarda bir şahsın evinde bulunduğu iddia edildi. Anne Marziyeh Maghsoodi," Benim evladım daha çocuk yaşta. 13 yaşındaki bir kızı 20 yaşlarında nasıl bir cesaretle kaçırabiliyorlar"dedi

Anne Marziyeh Maghsoodi, kızının psikolojik tedaviye alınacağını söylerken, kızın herkesten korktuğunu belirtti.



İŞTE TEDAVİYE ALINAN KIZIN İLK FOTOĞRAFLARI



OLAY
Olay Pamukkale İlçesi Bağbaşı Mahallesinde meydana geldi. 19 Ekim Cumartesi günü annesi ile tartışan 13 yaşındaki kız evden çıktı. Pazar günü öğle saat 12.00 sularında eve dönen kız eşyalarını toplayarak annesine ben seninle yaşamak istemiyorum diyip evden çıktı. Balkondan bakan anne mavi renkte eski bir aracın içine bindiğini aracın içinde bir erkek ve bir kadın daha olduğunu iddia etti.
 

marziyeh maghsoodi iranlı kayıp kız denizli