Hatice Çaltı cinayeti Müge Anlı'da

TAKİP ET

Denizli'nin Buldan ilçesinde evinin banyosunda boğularak öldürülen ikiz bebeklere hamile Hatice Çaltı cinayetine Müge Anlı el attı. Çaltı'nın annesi ve kardeşleri programa başvurdu, katilin bulunmasını istedi.

Denizli’nin Buldan ilçesinde evinin banyosunda ölü bulunan Hatice Çaltı cinayetinde genç kadının ailesi Müge Anlı’ya başvurarak yardım istedi.

 

24 haftalık ikiz bebeklere hamile 43 yaşındaki Hatice Çaltı geçtiğimiz yıl Mayıs ayında öldürülmüştü. Olay günü evden ıslak kıyafetleri ile çıktığı kamera kayıtlarından tespit edilen iki yıllık eşi R.Ç. (37) tutuklanmış hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi istemiyle dava açılmıştı.

 

Hazırlık soruşturması ve yargılama sırasında cinayeti işlemediğini söyleyen R.Ç., eşinin daha önce saldırıya uğradığını, bu nedenle kulağının ağır işittiğini, iki çocukları eve geldiklerinde kapı zilini duymadığı için dışarı anahtar bıraktıklarını anlatmıştı.

 

Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen yargılamada R. Ç’nin cinayeti işlediğine ilişkin kesin bir bulgu olmadığı için hakkında beraat kararı verilmiş ancak adli kontrol uygulaması getirilmişti.

 

AİLE MÜGE ANLI’YA BAŞVURDU

 

Hatice Çaltı’nın ailesi çocuklarının kim tarafından öldürüldüğünün bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. İlk yayına genç kadının anne ve kardeşleri çıktı. Programda genç kadının bedenindeki bulgulardan olay günü bir boğuşma yaşandığı ve daha sonra kaza süsü verilmek istendiği ileri sürüldü. Genç kadının yakınları eşinden şüphe ettiklerini belirtirken, sorunlu bir evliliği olduğu ve eşi ile sık sık tartıştığını iddia etti.

Program sunucusu Anlı, cinayete ilişkin bilgi sahibi olanların kendilerine başvurmalarını istedi.

 

Hatice Çaltı cinayeti Müge Anlı ikizlere hamile Buldan katilim kim?