"HAVAALANINDAKİ SORUNU, ACİLEN ÇÖZÜN"

TAKİP ET

DESİAD, Çardak Havaalanında yaşanan sorunların biran çözüme kavuşmasının ülke ve Denizli turizmi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Termal İyi Gelir projesi ile birlikte artış gösteren Denizli turizminin Çardak Havaalanında yaşanan sorunlarla sekteye uğramaması gerektiğine dikkat çeken DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İ. Okan KONYALIOĞLU “İlimizde,  Havaalanı şehir merkezi arasında yaşanan sorunun hala çözülememiş olması vatandaşlarımız başta olmak üzere misafirlerimizi mağdur etmektedir.

Özellikle soğuk kış aylarında yaşanan bu sorun maalesef sanayi şehri olan Denizli'mize yakışmamaktadır.  Sağlık ve kültür turizmi için yaptığımız tanıtım çalışmaları ki geçen sene başlatılan ve büyük bütçeler ayrılan "Termal İyi Gelir"projesinde milyonlara ulaşılmışken havaalanındaki sorunların çözümsüz  kalması anlaşılır gibi değildir.

Ayrıca, yurtdışı ve yurtiçinden ticaret amaçlı gelen müşterilere de bu durum anlatılamamakta ve ilimiz açısından son derece olumsuz bir intiba bırakmaktadır. Konunun taraflarının bir an önce çözüm odaklı  çalışma yapması ve hepimizi mağdur eden bu sorunun ivedilikle sonuçlandırılmasını istiyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur….” Dedi.