HAVTAŞ, ilk seferine başlıyor

TAKİP ET

Çardak Havaalanındaki taksi taşımacığı Havtaş ile sona erdi. Denizlili müteşebbislerin kurduğu HAVTAŞ Taksi kooperatifi, DHMİ ile sözleşme imzaladı. Havtaş, yarın resmi olarak yolcu  taşımaya başlıyor..


Havtaş Taksi kooperatif kurucularından İsmail Bay’ın verdiği bilgiye göre, Çardak havaalanında uzun süredir devam eden taksi yolcu taşıma belirsizliği artık son buldu. Denizli insanını ve şehir dışından gelecek yolcuları ulaşmak istedikleri noktalara güvenli bir şekilde ulaştıracaklarını anlatan İsmail Bay, “Allah’ın izni ile Denizli Çardak havalimanı taksi hizmetine Havtaş taksi kooperatifi olarak yarın İstiklal caddesi üzeri Zafer Gazozları karşısından yolcu taşımaya başlayacağız.



HAVTAŞ olarak elimizden geldiğince en iyi hizmeti yapmaya çaba göstereceğiz. Yolcularımızın uyarı ve önerilerini dikkate alarak çalışmalarımıza yön vereceğiz.  Havtaş kooperatifi bünyesinde görev yapacak şoför arkadaşlarımızı seminer ve kurslarla yetiştirip, yolcu taşımacılığında söz sahibi olmak istiyoruz. Bunu yaparken de taksi filomuzdaki araçlarımızı da yenileyerek, daha kaliteli hizmeti vermek istiyoruz.

Havaalanına yolcu taşınmasına aracılık edecek olan kooperatifimizin  ofisi 24 saat açık olacak. Yolcularımız 0 549 780 2020—0549 788 20 20 ve 0 258 241 04 04 no.lu telefonlardan bize ulaşabilirler. Havtaş, Denizlimize hayırlı olsun.” dedi.