HAVTAŞ'TA HEDEF: KALİTE

TAKİP ET

Havaalanına yolcu taşıma taksi ihalesi alan HAVTAŞ, ilk seferini 30 Haziran 2019 Pazar günü başlattı.

 
Havaalanına yolcu taşıma ihalesini alan Denizlili Havtaş taksi yetkilileri, basın toplantısı düzenleyerek, yapacakları hizmetler konusunda bilgilendirmede bulundular.

HAVTAŞ kurucularından İsmail Bay ve Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kooperatif yetkilileri, öncelikle yolcu taşıma işinin Denizli’de kalmasına sevindiklerini belirterek; “Şehir dışına çıkacak ve Şehrimize gelecek yolcularımızın kaliteli bir taksicilikle tanışmaları bizim en büyük hedefimizdir.
Biz 15 kişinin bir araya gelerek taşımacılık kooperatifi kuran müteşebbis kişileriz.



Yıllardır bu sektörde deneyimli olan yetişmiş işinin ehli bireyleriz. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Bizim amacımız sadece havaalanına gidecek ve oradan gelecek yolculara kaliteli ve güler yüzlü bir taksi hizmeti vermek için bir araya geldik. Kazanacağımız her kuruş Denizlimizde kalacaktır. Biz bu şehrin insanlarıyız. Burada kazanıp burada harcayıp, burada vergimizi veriyoruz.



Havtaş’a bağlı taksilerde görev yapacak arkadaşlarımızı sürekli seminer ve kurslarla eğiteceğiz.  Müşterilerimizden gelen öneriler doğrultusunda kendimizi sürekli güncelleyeceğiz. Biz buradan aldığımız hizmet bayrağımızı en üst noktaya taşımak için varız.” Diyerek, 24 saat hizmet verecek  Havtaş’ın yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.