HAY-KOOP 14. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

TAKİP ET

Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği'nin 14. Olağan genel kurul toplantısı, Hay-Koop toplantı salonunda yapıldı. Genel kurul sonunda mevcut başkan Mehmet Varol ve ekibi güven tazeleyerek yeni dönemde de başkanlığa seçildi.

Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği’nin 14. Olağan genel kurul toplantısına Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ali DEĞİRMENCİ, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet ŞUBAŞIOĞLU, Tarım Orman İl Müdürü Yılmaz ERKAYA, İl Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, DGRV Türkiye temsilciliği, Köy-Koop Genel Başkanı Eray ÇİÇEK, Genel Başkan yardımcıları M. Barış AYDIN, Osman ÖZKAN, Süt Üreticileri Birliği başkanı Münir ALTUNBAŞ, Süt Sanayici Temsilcileri, Kooperatif temsilcileri katıldı.

         

Genel Kurul gündemi görüşüldü. Yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporları, gelir-gider tablosu ve bilançosu oybirliği ile kabul edildi. Yönetim ve denetleme kurulu üyeleri oybirliği ile ibra edildi.

         

Yapılan seçimde Mehmet VAROL’un yönetim, denetleme kurulu üyeleri, Üstbirlik temsilcileri genel kurula katılan temsilcilerin oybirliği ile 4 yıl süre için yeniden seçildi.