HAYDİ DENİZLİ BU AKŞAMDA TEK YÜREK OLALIM

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de bu akşam saat 19'da kendi sahasında İstanbulspor'u ağırlyacak olan Denizlispor galibiyete kilitlendi. Devreyi 3 puanla kapatmak isteyen yeşil-siyahlı takım maç saatini beklerken, biletlerde tükenmek üzere. Ligin son haftasındaki maç için sadece kapalı tribünün üst katında 300 ve kale arkalarında yer kaldı. Bu önemli karşılaşmada stattaki yerinizi almak için acele edin.

Süper Lig Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 3-2 yenip devreyi Süper Lig potasında tamamlamayı garantileyen Denizlispor, bugün ilk yarının son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin 12. sırasındaki İstanbulspor'u konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada yeşil-siyahlılarda Karabükspor maçında sakatlanan Mbamba'nın maçta oynayıp oynamayacağı belirsizliğini korurken, cezası biten Aissati ve iyileşen Alperen'in ise hocanın görev vermesi durumunda sahadaki yerini alacak.

             

BİLETLER TÜKENİYOR

Bu önemli karşılaşmada takımının yanında olmak isteyen taraftarlar biletin satışa çıktığı günden itibaren satış gişelerinde uzun kuyruklar oluştururken, yetkililerden alınan bilgiye göre sadece kapalı üst tribünde 300 ve kale arkalarında bilet kaldı. Sizde ilk yarının son haftasında takımınızı desteklemek istiyorsanız bilet almak için acele edin.

            

Denizlispor yönetimi tarafından satışa sunulacak bilet fiyatları şöyleydi:

VIP ve GOLD Tribünler : 100 TL

B ve D Üst Tribünler : 35 TL

A Üst ve E Üst Tribünler : 25 TL

A Alt ve E Alt Tribünler : 25 TL

Maraton Tribünü : 15 TL

Kale Arkası Tribünü : 10 TL

Misafir Tribünü : 10 TL