HAYDİ DENİZLİ MAÇA!

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor bu akşam İzmir temsilcisi Altay'ı ağırlıyor. Yeşil siyahlılarda hedef maçı kazanarak rakipleri ile arasındaki puan farkını açmak.


Spor Toto 1. Lig’de iyi bir çıkış yakalayan Denizlispor Denizli Atatürk Stadı'nda bu akşam saat 19.00'da İzmir temsilcisi Altay karşısına çıkıyor. Maçta tecrübeli hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak.


Haftaya Denizlispor ile aynı puan da giren Gençlerbirliği evinde ki maçta Boluspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 55’e çıkardı ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Diğer Ankara temsilcisi Osman lıspor ise Altınordu karşısın da deplasman da kazanarak Denizlispor ile puan farkını üçe indirdi ve üçüncü basamakta yer aldı. Her iki maçın skorunu takip eden yeşil siyahlılar için Altay karşısında kazanmak daha büyük önem kazandı.

        


Rakipleri ile puan farkını korumak isteyen yeşil siyahlılar da sakatlıkları geçen Deniz Vural ve Recep Niyaz takımdaki yerini alırken sakatlığı devam eden Tahacan Velioğlu’nun dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kart cezasını tamamlayan Alperen Babacan takıma geri dönerken kaptan Mehmet Akyüz bu maçta kart sınırın da oynayacak.

        


Öğrencilerine bir hafta boyunca Altay’ı adeta ezberleten Teknik Direktör Yücel İldiz zorlu karşılaşma da galibiyet istiyor. Hafta içinde ki idmanlar da öğrencilerinden maça konsantre olmalarını isteyen İldiz taraftarlara da çağrıda bulunarak takımı desteklemelerini istedi. Ligin bitimine 8 hafta kala hata yapmak istemeyen yeşil siyahlılar da yönetimden de taraftara çağrı geldi. Takıma sahip çıkmalarını skor ne olursa olsun 90 dakika takımı desteklemelerini isteyen yeşil siyahlı kurmaylar sezon sonunda şampiyon olacaklarını bir kez daha tekrar etti.

         


Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu As başkan Ali Fırat da kendilerini zor bir maçın beklediğini belirterek, “Hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefi gerçekleştirmek için Altay engelini geçmemiz gerekiyor. Her maçımız final” diye konuştu.