Haziran Meclisi'nden Horoza Destek Çıktı

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi haziran ayı Meclis toplantısının ilk birleşimi gerçekleştirildi. Meclis toplantısında Denizlispor Kulübüne 1,5 milyon liralık katkı sağlayacak karar alındı.

aynahaber.net’te yer alan habere göre Denizli Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclis toplantısının ilk birleşimi Denizli Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda Başkan Vekili Ali Değirmenci’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi bütçe komisyonu, Denizli Atatürk Stadyumu’nu Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne kiralanarak, Denizlispor’un maliyetini düşürmek için öneriyi meclise sundu. Oylama sunulan öneri, oy birliği ile kabul edildi.


     


KULÜBE KATKI SAĞLAYACAK

 Denizli Atatürk Stadyumu’nun kiralanması ile Denizlispor Kulübüne yıllık 1,5 milyon lira katkı sağlanacak.

                           

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Ali Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kiralaması Denizlispor için daha düşük bir maliyete tekabül edecek. Denizlispor’a Süper Lig’de belediyemizin de bu şekilde bir katkısı olacak. Bugüne kadar görünür ya da görünmez Denizlispor’un hep yanında olduk. Dönem dönem meclisimizde de buna ilişkin kararlar veriyoruz” dedi.