Hedeflerin odağındaki işçi konuştu

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta Bozkurt Belediyesi'nde çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu engelli yaşamaya mahkum olan  eski işçi Mehmet uygun, Belediyeye götürdüğü haciz sonrası saldırı oklarının hedefi olmuştu.

Başkanın makam koltuğunu, makamdaki televizyonu ve makam aracını kendisine ödeme yapılmadığı gerekçesi ile haciz ettiren eski işçi Mehmet Uygun, kendisine yönelik artan eleştirilere yine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Haciz olayının kasıtlı olarak siyasi zemine çekilerek siyasallaştırıldığını aktaran Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mehmet uygun, “Belediye Başkanı Birsen Çelik olayları çarpıtmayı bırakıp benim mağduriyetliğimi gidermeyi düşünmeli.” Dedi.

Bozkurt Belediyesi eski çalışanı ve Muhtar Mehmet Uygun, kendisi için söylenenler için şu ifadeleri kullandı:

“Benim bu zamana kadar Facebook hesabı açma ihtiyacım yoktu ama 8 Mart tarihinde hakkımı aradığımdan dolayı Belediye Başkanı Birsen Çelik gece sosyal medya hesabından yanlış bilgi paylaştığından dolayı kendimi savunmak için ben de o gece hızlı bir şekilde evimde sosyal medya hesabımı açtım ama bunu hala anlamak istemeyen karşı taraftan üzerime siyaset yapmaktadırlar.
Sonuç olarak konuşulanların çarpıtıldığını biliyorum burada Sayın Belediye Başkanı Birsen Çelik olayları çarpıtmayı bırakıp benim mağduriyetliğimi gidermeyi düşünmeli. Bir engelli vatandaşa engel çıkarmayı, çamur atmayı bırakmalılar benim kişisel ve siyasi hiç bir problemim yok.”
 

bozkurt belediyesi birsen çelik haciz makam koltuğu makam aracı icra mehmet uygun