Hediyelik Kupa Bardak ile Bir Taşla İki Kuş

TAKİP ET

Kişiye özel olarak tasarlanmış hediyelik kupa bardaklar son zamanlarda son derece popüler. İnsanlar anılarını, sevdiklerinin yüzünü ya da kendi isimlerini kupalarda görmeye bayılıyor.


HABER MERKEZİ

Fotoğraf, isim ve özel mesajın yanı sıra sevilen film-dizi karakterleri ya da süper kahramanlar gibi farklı seçenekler de mevcut. Üstelik çocuklar için çizgi film karakterleri ya da yetişkinler için oldukça komik ve esprili hediyelik kupa bardaklar da tercih ediliyor. Eğer siz de sevdiklerinize güzel bir anı bırakmak ve aynı zamanda onların çay-kahve keyiflerine ortak olmak istiyorsanız onlara bu kupalardan hediye edebilirsiniz.



Hediye edeceğiniz kupa bardakları kişiselleştirmenin birçok yolu bulunuyor. Anneler günü için annenize özel mesaj ve birlikte fotoğrafınızın bulunduğu bir bardak hediye edebilirsiniz. Yılbaşında noel baba ya da çam ağacı temalı bardakları sevdiklerinize alabilirsiniz. İş arkadaşınız için üzerinde adının ve soyadının yer aldığı bir kupa bardak tasarlayabilirsiniz. Kupa bardak tasarımları konusunda dilediğiniz kadar yaratıcı olabilirsiniz. İsmin yanı sıra hediye alacağınız kişinin sevdiği film ve dizi karakterleri, süper kahramanlar gibi eğlenceli figürleri de baskıya ekleyebilirsiniz. Hediye edeceğiniz bardağın ne kadar havalı olacağı tamamen sizin zevkinize kalmış.



Çay veya kahve içtiğiniz her an sevdiğiniz insanla anılarınızı yâd etmeye ne dersiniz? Bunun için tanışma ya da evlilik yıldönümü için üzerinde isimlerinizin, birlikte fotoğrafınızın ya da sevgi sözcüklerinin yer aldığı şık bir kupa bunun için harika olacaktır. Tanıştığınız zamanki fotoğraflarınız, tarih ya da size özel bir cümle bu hediyelik kupa bardak için yeter de artar bile.

Birine verilebilecek ilginç bir doğum günü hediyesi arıyorsanız baskılı kupa bardaklar bunun için en güzel seçeneklerden biri. Her yaştan insana alınabilecek bir hediye olduğu için de kolaylık sağlıyor. Çocuklar için çizgifilm, süper kahraman veya prenses temalı kupa bardaklar, sevgiliniz için sevgi sözcükleri, anne ve babanız için aile fotoğrafları, iş arkadaşınız için meslek temalı baskılar tercih edilebilir.
Bunun yanı sıra daha sürprizli kupa bardaklar için ısıyla birlikte renk değiştiren bardakları da tercih edebilirsiniz.
Kaynak: Hediyerengi.com
 
 
 
 

hediyelik kupa bardak ile bir taşla İki kuş