Helaliniz var gençler!

TAKİP ET

Denizlispor taraftar gruplarından grup Kara ordu Ramazan ayı içerisinde yaptıkları  yardımlarına bir yenisini daha eklediler.

Ramazan ayı başında Yetiştirme yurdu’nda kalan kimsesiz çocuklara giyecek yardımında bulunan ve Denizlispor forma ile top hediye eden Grup Kara ordu, dün de Kadir Gecesi günü olması sebebiyle yardıma muhtaç ailelere 250 koli gıda yardımında bulundular.


 
Grup Kara Ordu’nun taraftar grubu başkanları Murat Akar ve Tanju Bayındır grupta bulunan diğer taraftar arkadaşlarıya birlikte dün, yardıma muhtaç aileleri ellerinde kolilerle dolaşıp, dağıtarak büyük bir insanlık örneği sergilediler.



Ailelere yardım kolisinin yanında çocuklarına da Denizlispor forması ve top hediye eden Grup Kara Ordu’nun taraftar grup başkanları Murat Akar ve Tanju Bayındır, "Bu bizim ilk yardımımız değil, son da olmayacak. Biz  bu şehrin takımı, bizim takımımız Denizlispor içinde grup Kara ordu olarak elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. 



Taraftar arkadaşlarımızla birlikte sporun dışında, bu tür yardım aktivitelerimizi tekrarlıyoruz.  Bizlere ulaşan ihtiyaç sahibi herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Bir çok ailenin  özellikle bugünlerde bu tür yardımlara ihtiyacı var. Gün; birlik beraberlik günü. Devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız. Yardımlarımızı tedarik etmede hiçbir desteği esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz." dediler.
Haber merkezi

grup kara ordu gurup kara ordu karaordu denizlispor taraftar gurubu karaordud denizlimuhabir denizli muhabir denizli haberleri