HEM PARTİSİNDEN HEM ÜYELİKTEN AYRILDI

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 31 Mart yerel seçimleri öncesi Ferhat Arslan ve Osman Tığ'ın ardından Server Munis de partisinden ve meclis üyeliğinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Ferhat Arslan ve Osman Tığ’ın ardından Server Munis’de partisinden ve meclis üyeliğinden istifa etti. 

Pamukkale Meclis Üyesi Ferhat Aslan'ın CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'ya destek için istifası ile başlayıp,  Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Osman Tığ ile devam istifalar devam ediyor.
 
İstifa silsilesine dün de MHP’den 5 yıldır Pamukkale Belediye Meclis Üyeliği yapan Şehir Plancısı  Server Munis'in istifası eklendi.
 
Munis’in istifa gerekçesi olarak  " Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş her kardeşimizin olduğu gibi TBMM’de İYİ Parti’nin verdiği ’Andımız’ önergesinde partim olan MHP’nin çekimser kalması benim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Seçmenlere ve siyasal tercihlerine olan saygım nedeni ile seçim döneminin sonuna kadar beklettiğim MHP’den ve Pamukkale Belediye Meclis üyeliğinden istifa ediyorum” dedi.
 
 Munis’in  İYİ Parti çatısı altında siyasi hayatına devam edeceği öğrenildi.