Her gün bir hayırsever yemek dağıtıyor

TAKİP ET

Yaklaşık 10 gün (5 Mart 2020 tarihinde) önce toprağa verdiğimiz İdlib şehitlerimizden Uz. Onb. Armağan Akman'ın Aktepe mahallesindeki evinin önünde 10 gündür hergün ikindi namazından sonra ilimizin hayırsever iş adamlarından birisi yemekli mevlüt okutarak ruhunu şad ediyor.

Mevlütlere Devlet erkanının yanısıra,  11. komando Tugay ve Garnizon komutan vekili P. Albay Bilal Öztürk başta olmak üzere askeri erkan ve halkımız katılıyor.

İlimiz hayırsever iş adamları, “Şehide Vefa böyle olur” kabilinden gözyaşartan bir olaya imza atmayı sürdürüyorlar. İdlib’deki Bahar Harekatı’nda şehit olan Uz. Onb. Armağan Akman’ın Aktepe mahallesi 2390 sokaktaki evi, 10 gündür iş adamlarımızın katkıları ile okutulan mevlütlü yemek sebebiyle dolup taşıyor.



HAYIRSEVERLER 10 GÜNDÜR MEVLÜT OKUTUYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan taziye çadırının bile kaldırılmadığı şehit evinde, Baba Suat ve Annesi Gülseren Akman, hem yakınları hem de Denizli halkı tarafından yalnız bırakılmayarak, hergün ikinde namazından sonra okutulan mevlüt sebebiyle halkımızın acılarını paylaşmasından son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar.  

Mevlütlere Devlet erkanının yanısıra,  11. komando Tugay ve Garnizon komutan vekili P. Albay Bilal Öztürk başta olmak üzere askeri erkan ve halkımız katılıyor.



 OĞLUM AĞLAYANLARI SEVMEZ..!

Bilindiği gibi, Bekar olan şehit İstihkam Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Aktepe Mahallesi 2390 Sokak'taki babaevine getirildiğinde, evin önünde bekleyen Akman'ın yakınları ve çok sayıda kişi tarafından tekbir ve dualarla karşılanmış, evlatlarının  tabutuna sarılan emekli baba Suat ve ev kadını anne Gülseren Akman, güçlükle ayakta durabilmişlerdi. Anne Gülseren Akman, "Ağlamayın. Oğlum ağlayanları sevmez. Rüyalarıma gel oğlum" diyerek, gözyaşı dökmüştü.  Haber merkezi


 

her gün bir hayırsever yemek dağıtıyor armağan akman denizli denizlimuhabir denizli haberleri