"HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"

TAKİP ET

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı, Kasım ayında başladığı seçim çalışmaları sırasında seçim bölgesini 2. kez turladı.


Seçmenleri evlerinde, işyerlerinde, kahvehanelerde ziyaret eden, her vatandaşın elini sıkan CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı, 5 yıldır yatırım götürülmeyen, Pamukkalenin ihmal edilmiş tüm mahallelerine eşit hizmet sözü verdi.



AKP adayı Örki’nin dünkü açıklamasında; “Hürriyet Mahallesi de Çamlık gibi olacak” sözü  ile her mahalleye eşit hizmet gitmediğini itiraf ettiklerini kaydeden Cumhuriyet Halk Parti aday Ahmet Divarcı, “Ben Denizliliyim ve her mahallenin ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Son 3 aydır Pamukkale ilçesi sınırları içerisinde girilmedik sokak bırakmadım. Bazı bölgelere hizmet giderken bazı bölgeler ihmal edilmiş. Bunların hepsini tek tek not aldım.



Not aldıklarım dışında benim gördüğüm eksiklikler de var. Projelerimle birlikte, mahallelerdeki  eksiklikleri biran önce tamamlamaya başlayacağım. Ben Jeoloji Mühendisiyim, yerden iyi anlarım. Benim işim, yatırım öncesi inceleme yapmak tüm mahallelerin Jeolojisini çok iyi biliyorum.

Halkın Belediyeden beklentilerini de çok iyi biliyorum. Ben halkın içinden geliyorum.  Vatandaşımız yetki verdiğinde gerçek belediye hizmetlerini bizimle alacak. CHP ile alacak. Pamaukkale kazanacak.” Diye konuştu.