Her yerde aranıyor!

TAKİP ET

Tavaslı Fatih Öztop esrarengiz bir şekilde kayboldu Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki genç Fatih Öztop esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.


 Hırka’daki evlerinden dün saat; 09.00’da ‘hastaneye gidiyorum’ diye ayrılan Fatih Öztop’un geri dönmediği ve gençten hiçbir haber alınamadığı bildirildi.

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi’nde yaşayan 23 yaşındaki genç Fatih Öztop esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Hırka’daki evlerinden saat; 09.00’da hastaneye gidiyorum diye ayrılan Fatih Öztop’un geri dönmediği ve gençten hiçbir haber alınamadığı bildirildi.

Hırkalı genç Fatih Öztop’un eve dönmemesi üzerine ailesi Tavas Jandarma’ya “kayıp” ihbarında bulunurken, kayıtlardan gencin hastaneye uğramadığı bilgisine de ulaşıldı.

Ayrıca Fatih Öztop’un cep telefonunu yanına almadığı ve evde bıraktığı da öğrenildi. Jandarma kayıp gencin cep telefonunun incelenmesinde de herhangi bir şüpheli görüşmeye rastlayamadı. Görenlerin 05359156313 numaralı telefona ulaşmaları rica olunur!!!