Honaz Belediye Başkanını Seçti

TAKİP ET

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 7 seçim bölgesinden Denizli'nin Honaz ilçesindeki yenileme seçimlerinde oy verme işlemi 80 sandıkta yapıldı. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayım işlemine geçildi. Sayım sonucunda Honazlılar bir kez daha Kepenek dedi. Geçen seçimde 1 oy farkla seçimi kazanan Kepenek bu kez kesin olmayan sonuçlara göre bin 704 farkla seçimi kazanarak büyük bir üstünlükle başkanlık koltuğuna oturmuş oldu.

 

Denizli’ye bağlı Honaz ilçesinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılan sonrasında da Yüksek Seçim Kurulu tarafından yenilenmesine karar verilen yerel seçimler bugün yapıldı.

                         

 

Kesin olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı'nın adayı Yüksel Kepenek 1704 oy farkla Honaz ilçesinin yeni belediye başkanı oldu. 

 

                          

 

Kesin olmayan sonuçlara göre Honaz Belediye Başkanı olan Yüksel Kepenek, ekibi ve millet ittifakını destekleyen Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti ve Saadet Partisi seçmenlerinin hazır bulunduğu meydanda coşku hakimdi.

                           

 

Kepenek, 8 Şehit haberi geldiği için kutlamalara son verdi. 

Kısıtlı bir seçmenin oy kullanması belirtilerek Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yenilenmesine karar verilen Denizli’nin Honaz ilçesinde 2 Haziran   YSK'nin 31 Mart'taki Mahalli İdareler Seçimlerini iptal ederek yenileme seçimlerinin 2 Haziran'da yapılmasına karar verdiği ilçelerden Honaz'da cezaevi sandıkları dahil 22 bin 602 seçmen 80 sandıkta oy kullandı.

                              
 

Kesin olmayan sonuçlara göre Açılan sandıklarda durum bu şekilde güncelleme devam edecek. 
Honaz ilçesi seçim sonuçları

Millet İttifakı Yüksel Kepenek:  10.698      

Cumhur İttifakı Turgut Devecioğlu: 8.361

FARK: 1.704 Kesin olmayan sonuçlara göre Denizli'nin Honaz ilçesinin yeni Belediye Başkanı Yüksel Kepenek oldu.