Honaz Belediyesi'nde böcek skandalı!

TAKİP ET

Denizli'nin Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in iç hat telefonundan dinleme yapmak için kullanılan böcek ele geçirildi.

Denizli'nin Honaz İlçe Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in iç hat telefonundan böcek diye tabir edilen dinleme cihazı çıkarıldı. Kepenek'in olayla ilgili Honaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusnda bulunduğu öğrenildi.



Bu durumu sosyal medya hesabından duyuran Başkan Kepenek, şu ifadeleri kullandı: "AHLAKSIZSINIZ, ŞEREFSİZSİNİZ, ZAVALLISINIZ. BUGÜN MAKAM ODASINDA YAPTIRDIĞIMIZ BÖCEK TARAMASINDA İÇ HAT TELEFONUNUN İÇİNE GİZLENMİŞ DİNLEME CİHAZI BULUNMUŞTUR. BUNU YAPAN ZAVALLILARA SESLENİYORUM. BEN SESİMİ TÜM HONAZ’A VE TÜRKİYE’YE DUYURDUM. SİZİN DİNLEMENİZDEN AYRICA GURUR DUYDUM. UMARIM İYİ BİR ŞEYLER ÖĞRENMİŞSİNİZDİR ÇÜNKÜ BUNA İHTİYACINIZ VAR. BUNLAR FETÖ’DEN ÖĞRENDİĞİNİZ YÖNTEMLER. BU BİZE DEĞER KATAR."

Bu dinleme olayı akıllara ABD Başkanı Richard Nixon döneminde Demokratların seçim üssü olan Watergate Oteli'nin dinlenme olayını akıllara getirdi. Bu olay tüm dünyada Watergate Skandalı olarak hala zihinlerde yer ediniyor.

denizli honaz belediyesi başkan yüksel kepenek honaz dinleme böcek denizlimuhabir muhabir denizli haberler haberler haber