Honaz Belediyesi'nden 'Corona' önlemi

TAKİP ET

Honaz Belediyesi, tüm dünyada etkisini gösteren Corona virüsüne karşı önlem amaçlı olarak temizlik malzemesi ve sıvı sabundan oluşan kolileri okullara teslim etti.

Çin’den başlayan ve zamanla tüm dünyaya yayılan Corona virüsünün Türkiye’de de görülmesi üzerine Honaz Belediyesi konuyla ilgili çalışma başlattı. Temizlik malzemesi ve sıvı sabundan oluşan koliler hazırlayan Honaz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan tüm okullara bu kolileri teslim etti. Vatandaşların temizliğe büyük önem vermesi gereken dönemde yapılan bu hareket büyük takdir topladı.

Panik havası oluşturmadan gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Corona virüsünün ülkemizde görülmesinin ardından hemen ekip arkadaşlarımla durumu değerlendirip yapabileceklerimizi masaya yatırdık. Bu işe ilk olarak okullardan başlayarak çocuklarımızın bu konuda daha sağlıklı ve daha temiz olmasını sağlamak istedik. Bu kapsamda ilçemiz genelindeki tüm okullara içinde temizlik malzemesi ve sıvı sabun olan koliler hazırlayarak teslim ettik. Yine belediyemizde de gerekli temizlik çalışmalarında bulunduk’’ dedi.

honaz belediyesi’nden ‘corona’ önlemi denizli denizlimuhabir