Honaz Belediyesi'nden kültür atağı

TAKİP ET

Honaz Belediyesi, kültür hizmetleri kapsamında, ilçenin tarihinin, kültürünün, mahallelerinin anlatıldığı kitap yayınladı.

Honaz Belediyesi, kültür hizmetlerine devam ediyor. Honaz’ın tarihinin, kültürünün, mahallelerinin ve tüm özelliklerinin tanıtıldığı kitapla ilgili çalışma yapıldı. Yaklaşık 3 ay süren yoğun çalışmanın ardından kitap hazır hale getirilerek basıldı. Basılan ‘Honaz 2020’ kitabını inceleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek çalışmanın Honaz’la ilgili bilgi edinmek isteyen herkes için bir başucu kitabı olacağını ifade etti.

Kepenek, ‘’İlçemizin güzelliklerinin tanıtılması için her platformu değerlendirmeye çalışıyoruz. Kimi zaman fuarlara katılıyoruz, kimi zaman sosyal medya yoluyla vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz. Son olarak ilçemizin tarihinin, kültürünün, mahallelerinin, turizminin tanıtıldığı bu kitabı hazırladık. Kitapta ilçemizle ilgili tüm bilgilere ulaşabilecek vatandaşlarımız. Bu kitabı belediyemizin internet sitesine de kısa zamanda yükleyerek, uzaklarda olan vatandaşlarımıza da kitabı okuma imkanı sağlayacağız. Ben bu kitabın basımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’dedi.

honaz belediyesi’nden kültür atağı honaz kitabı honaz tanıtım denizli denizlimuhabir denizli haberleri emrah varol