HONAZ'DAKİ CİNAYETİN FAİLİ YAKALANDI

TAKİP ET

Denizli'nin Honaz ilçesinde bacanağı tarafından kahvehanede silahla vurularak öldürülen Galip Aldırma'nın katil zanlısı F.Ç., kaçtığı Sivas'ta yakalandı.

Olay önceki gün Denizli’nin Honaz ilçesinde Atatürk Caddesi üzerindeki bir kahvehanede meydana geldi. İddialara göre, bir yakınlarının cenaze namazında karşılaşan F. Ç. (38) ve Galip Aldırma (41) burada tartıştı.

 

Daha sona Galip Aldırma ve beraberindeki Abdulcabbar Aldırma yakındaki bir kahvehaneye gitti. F. Ç. da ikiliyi takip etti. Kahvehanede önce Galip Aldırma’ya 4 el ardından Abdulcabbar Aldırma’ya 2 el ateş etti. Daha sonra olay yerinden kaçtı.

 

‘HASTANEDE ÖLDÜ’

 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından ve göğsünden isabet alan Galip Aldırma kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Abdulcabbar Aldırma ise yaralandı.

 

Cinayetten kısa süre sonra; Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği uzmanları şüphelinin bazı kişilerle temasa geçerek kaçmaya çalıştığını belirledi.

 

Yürütülen takip çalışmalarının ardından F. Ç., Sivas’ta operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde eski bacanağının eşinden ayrılmasına neden olduğunu söylediği, bu nedenle husumet yaşadıklarını belirttiği ileri sürüldü.

 

hONAZ Galip Aldırma cinayet bacanak