Horoz'a evinde şok skor

TAKİP ET

Süper Lig'in 19. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan Yukatel Denizlispor- Antalyaspor  tamamlandı.

Süper Lig’in 19. haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda Antalyaspor'u konuk eden Denizlispor evinde 3-0 mağlup oldu.  26.Dakikada Jahovic 40.dakikada Mukairu 57.dakikada ise Blanco'nun golüne engel olamayan yeşil-siyahlılar 19.haftayı mağlup tamamladı. Bu sonuçla yeşil-siyahlıların puanı 22'de kalırken Antalyaspor puanını 17'ye yükseltti.

Süper Lig’in 19. haftasında Yukatel Denizlispor 26 Ocak (bugün) saat 13:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda  başlayan maçta Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadelede Halil Umut Meler düdük çaldı. Meler’in yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve İbrahim Bozbey üstlendi. Maçta Fehan Kestanlıoğlu 4. hakem, Özgüç Türkalp VAR’da ve Ekrem Kan AVAR’da görev yaptı. Mücadele Bein Sport 1’den yayınlandı.
 
İLK 11'LER
 
Yukatel Denizlispor karşılaşmaya, Adam Stackhowiak- Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Issac Sackey, Thiago Lopes, Ogeyi Onazi, Radoslaw Murawski, İsmail Aissati, Olcay Şahan, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11'i ile çıktı.
Antalyaspor ise, Ruud Boffin, Ondrej Celustka, Chico, Bünyamin Balcı, Fedor Kudriashov, Veysel Sarı, Yekta Kurtuluş, Alfredo Ribeiro, Sinan Gümüş, Paul Mukairu ve Adis Jahovic 11'i ile sahada yer aldı.
 
 

denizlispor antalyaspor atatürk stadı süper lig