Horoz'a Nazar Boncuğu! 0:1

TAKİP ET

Süper Lig'de Yukatel Denizlispor ile Konyaspor, Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Maça hakem hataları damga vururken deplasman takımı maçı 54.dakikada Miya'nın attığı golle 1-0 kazandı.

HABER MERKEZİ


Süper Lig'de Yukatel Denizlispor ile Konyaspor, Denizli Atatürk Stadı’nda karşılaştı. 54.dakikada Miya'nın ayağından bulduğu golle deplasman takım ilk galibiyetini yaşarken yeşil-siyahlı takım ilk golünü ve ilk mağlubiyetini bu maçta yaşadı.


MAÇA HAKEM DAMGA VURDU

Ligin 4.haftasında sahasında 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor maçına hakem Ali Şansalan damga vurdu. Birçok pozisyonda tartışmalı kararlar veren hakem 4'ü Denizlispor'a olmak üzere 6 sarı kart gösterdi. 


İLK GOL İLK MAĞLUBİYET

Sahasında Galatasaray'ı 2-0 ile geçen Yukatel Denizlispor deplasmanda yine aynı skorla Antalyaspor'a da üstünlük kurdu yeşil-siyahlılar 3.haftada deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta Göztepe ile golsüz berabere kalmıştı. Avrupanın 5 büyük liginde ve süper ligde gol yemeyen tek takım ünvanın ı bu maça kadar koruyan horozlar 54.dakikada yediği golle bu unvanıda koruyamazken nağmağlup unvanınıda kaybetti.


İYİ MÜCADELE KÖTÜ SONUÇ

Evinde taraftarının önünde maçın genel anlamda kontrolünü elinde tutan horozlar 54.dakika da kalesinde gördüğü gole engel olmadı. Baskısını sürdüren yeşil-siyahlılar mücadeleden 1-0 yenik ayrıldı.