Horoz'da Beklenmeyen Ayrılık

TAKİP ET

Yukatel Denizlispor'da şok bir ayrılık gerçekleşti uzun zamandır Kulübün Başkan Yardımcılığını yapan Taner Atilla görevinden istifa etti.

Uzun yıllardır Yukatel Denizlispor'da Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Taner Atilla, görevinden istifa etti. Ailevi nedenler yüzünden görevini bıraktığı belirtildi.
 
uzun yıllar yaptığı görevle birlikte Denizlispor'un 9 yıl aradan sonra Süper Lige geri dönmesinde büyük rol oynayan Atilla aile baskısı sebebiyle bu görevinden istifa etti.

Taner Atilla yazdığı istifa dilekçesinde şunları aylaştı:
"Saygıdeğer DENİZLİ 

Yaklaşık sekiz yıldır büyük bir şerefle yapmış olduğum Denizlispor yönetim kurulundan ailevi nedenlerden dolayı istifa ediyorum. 

Bu süreçte bana sınırsız destek veren başta eşim olmak üzere tüm aileme sonsuz teşekkürler ediyorum 

Denizlisporun özellikle en zor günlerinde  desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta büyükşehir belediye başkanımız sayın Osman ZOLAN  bey  olmak üzere tüm protokolümüze sonsuz teşekkürler ediyorum. 

Birlikte görev yaptığım ve bugüne kadar bu şanlı kulübe destek veren,hizmet eden tüm kulüp başkanlarıma ve yönetim kurulunda görev yaptığım arkadaşlarıma, birlikte çalıştığım tüm kulüp personellerine, tüm teknik direktör ve  ekiplerine, sportif direktörlerimize  sonsuz teşekkürler ediyorum.

Özellikle bu sezon şahsıma ve bu şanlı taraftara yıllardır özlenen şampiyonlugu yaşatan kadromuz başta olmak üzere şimdiye kadar şanlı Denizlisporumuza  hizmette bulunan tüm futbolculara sonsuz teşekkürler ediyorum"


 

taner atilla denizlispor istifa