Horoz'dan Dev Transfer! Yıldız Oyuncu İmzayı Attı

TAKİP ET

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta sezonu için sayılı günler kala transfer çalışmalarını sürdüren Yukatel Denizlispor kadroya yıldız bir isim daha ekledi.

HABER MERKEZİ

 

Dün Denizli'ye gelen Olcay Şahan’ı, Yukatel Denizlispor yönetimi bonservis ödemeden renklerine kattı. Olcay Şahan sosyal medya hesabından “Denizlispor ile 1 senelik sözleşme imzalamış bulunmaktayım. Bu transferde emeği geçen Burak Özsaraç’a ve beni istediğini bana hissettiren yönetimimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu imzanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.




Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da oynayan sol kanat oyuncusu Olcay Şahan Yukatel Denizlispor yönetimi ile görüşmek için Denizli'ye gelmişti. Serbest konumda olan başarılı oyuncu Şahan'ın Yukatel Denizlispor yönetimi ile anlaşmayı sağladığı ve 1 yıllık imzayı attığı öğrenildi.

 

2016-2017 sezonu devre arasında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan, bordo mavili formayla çıktığı 71 maçta 8 gol atarken 19 asist yapmıştı