HOROZ KART ESNAFIN DA YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

TAKİP ET

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, önemli projelerinden Horoz Kart'la ilgili ayrıntıları açıkları. Horoz Kart'ın kredi kartı mantığıyla kullanılacağını söyleyen Çavuşoğlu, 'Vatandaş Horoz Kart'ıyla sadece mahalledeki esnaftan alışveriş yapabilecek. Esnafın da yüzü gülecek' dedi.

Seçim çalışmalarını sahada sürdüren CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bir taraftan da açıkladığı projelerin detayları hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Yerel bir televizyonda projelerini anlatan Çavuşoğlu, sosyal belediyecilik anlamında önemli projelerinden biri olan Horoz Kart’ın kullanımı hakkında da bilgi verdi.

 

Horoz Kart’ın Ankara’da hayata geçirilen Başkent Kart’la aynı sistemde, kredi kartı mantığında kullanılacağını söyleyen Çavuşoğlu, her sabah dükkanının kepengini özveriyle açan, kabaran veresiye defterlerine rağmen vatandaşa sırtını çevirmeyip kara gün dostu olan küçük esnafın da yüzünü güldüreceğini belirtti.

 

“KARA GÜN DOSTUMUZ BAKKALLARI, MANAVLARI, KASAPLARI UNUTUMADIK”

 

Çavuşoğlu, “Horoz Kart, alışveriş merkezleri ve zincir marketlere karşı ayakta durmak için çabalayan mahalle esnafı için de geliyor. Karta yüklenen sosyal yardımlar sadece vatandaşın kara gün dostu olan bakkal, kasap, manavlarda geçerli olacak. Horoz Kart, sosyal dayanışma kartı. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek. Kart sahipleri ihtiyaçlarını sadece, veresiye yazdırabildiği bakkaldan alacak” dedi.

 

“HOROZ KART İLE TÜM DENİZLİ KAZANACAK”

 

Çavuşoğlu, Horoz Kart’ın kent ekonomisine de katkı sağlayacağını, yerel esnafı destekleyeceğine dikkat çekerek, “Bu sayede küçük esnafıyla, vatandaşıyla tüm Denizli kazanacak” diye konuştu.

 

Bülent Nuri Çavuşoğlu Horozkart