Horoz Kupada Çok Daha Farklı

TAKİP ET

Yukatel Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında 1.lig ekiplerinden Altınordu'ya konuk oldu.

 
Tire İlçe stadında oynan karşılaşmada yeşil siyahlılar adeta gol olup yağdı. Karşılaşma Denizlispor’un 5-3’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Rövanşlı eleme sistemi ile oynanan 5.tur ilk maçında deplasmanda 5-3’lik galibiyet olan yeşil-siyahlılar 6.tur için önemli bir adım attı.
 
İLK YARI 1-1
 
33.Dakikada Kolombiyelı Golcü Oscar Estupıan ile 1-0 öne geçen Denizlispor’a yanıt 45.dakikada Altınordu’nun genç oyuncusu Egehan Gök’ten geldi. Cezasahasına gelen hava topuna düzgün bir kafa vuruşu yapan genç oyuncu durumu eşitledi.
 
HOROZ 2.YARI COŞTU
 
2.Yarıya hızlı başlayan Denizlispor 50.dakikada Mehmet Akyüz ile tekrar öne geçerek durumu 2-1 yaptı. 2 dakika sonra ev sahibi Ersel Aslıyürek ile durumu yeniden eşitledi. Bu dakikadan sonra oyunun tek hakimi olan konuk Denizlispor 59.da Burak Çalık ile 2-3 tekrar öne geçen Denizlispor 64.dakikda kazandığı penaltıdan Murawski’nin golüyle farkı 2 ye çıkardı. 2-4.  Baskıyı elden bırakmayan horozlar 68’de perdeye tekrar çıkan Estupıan durumu 5-2’ye getirdi. 90+2 Fatih Aktay’la gol bulan ev sahibi durumu 3-5 yaptı ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.
 

denizlispor altınordu türkiye kupası 5.tur denizli futbol