HOROZ PFDK'LIK OLDU!

TAKİP ET

TFF 2. Lig'de ilk iç saha maçında Karaman FK'yı ağırlayan Denizlispor ile takımın teknik patronu Bülent Ertuğrul, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanan maçlarda yaşanan olumsuzluklar ile ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen kulüp ve kişileri açıkladı.

 

TFF 2. Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk iç saha maçında Karaman FK ile karşılaşan Denizlispor’da kurula sevk edilen kulüplerden oldu. Buna göre müsabakada Denizlispor Kulübü, “Usulsüz seyirci alımı” ve “Çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle, yeşil-siyahlı takımın teknik patronu Bülent Ertuğrul ise “Sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

 

TFF’nun resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

 

32- DENİZLİSPOR Kulübü’nün 03.09.2023 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR-KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

 

DENİZLİSPOR Kulübü teknik sorumlusu BÜLENT ERTUĞRUL’un aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 04.09.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

horoz pdfk denizlispor