Horoz'un kalesi düştü

TAKİP ET

1.Lig'de kurtuluş savaşı veren Altaş Denizlispor, en çok gol yiyen takım durumunda dibe vurdu.

Sportif  başarısızlığını sürdüren ve tükenmişlik sendromu yaşayan Altaş Denizlispor ; ligde tutunma savaşında ümitlerini mucizelere bırakırken, kalesi de düştü. Teknik değişikliğe giden Denizlispor’da Kemal Kılıç yönetiminde çıktığı ilk sınavında Altınordu’dan 5 gol yedi.

 

Yeni Asır Gazetesi Denizli temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre, Son 6 maçta galibiyetle tanışamayan yeşil siyahlılar, bu sezon 28 karşılaşmada kalesinde 52 gol görürken, attığı 28 golle, en az gol atan takımlar arasına girdi. Paralarını alamadıkları için antrenman boykotu yapan kalecilerin motivasyonu azalınca, performansları sahaya kötü olarak yansıdı.

 

Lig’deki 28 maçta rakip fileleri 28 kez havalandıran yeşil siyahlılar, kalesinde 52 gol gördü. Ligden çekilen Adanaspor ve Malatyaspor’dan sonra en çok gol yiyen takım oldu. Evinde 14, dışarı da 14 gol kaydeden horozlar, evinde 17, deplasman da ise 2 katından fazla 35 gol yedi.  Yeşil siyahlılar, sergilediği kötü performansla, 17 puanla ligin son sırasında bulunurken, kazanamama serisi 6 maça çıktı.

 

Kupa’da 1, ligde 23 maçta kaleyi koruyan kaleci Hüseyin Altıntaş, 24 karşılaşmada, 2014 dakika forma giydi. 29 yaşında ki file bekçisi, kaleyi koruduğu maçlarda Denizlispor 45 gol yedi. Hüseyin, geçen sezon 4 lig maçında şans bulmuştu. Diğer kaleci 22 yaşında ki Abdülkadir Sünger, bu sezon eldivenleri adeta unuturken, ligde görev aldığı 6 maçın 6’sında 11’de başladı. Ligde ki 6 maçta 12 yedi. Sünger, geçen sezon ligde 13 maçta görev almıştı.

 

Yönetim kurulu üyesi Hikmet Olgun" Yönetime ve futbolcuya protesto futbolun içinde var ama oyunun içinde olan protesto oyuncuyu tekrar oyuna sokmuyor. Protesto, maç bittikten sonra yapılsa daha doğru olur” dedi.  

 

 

Denizlispor Hikmet olgun