HOROZ'UN KUPA MAÇINI BAYARSLAN YÖNETECEK

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında görev yapacak olan isimleri açıkladı. Denizlispor'un Galatasaray ile oynayacağı maçta Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Denizlispor’un Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında görev yapacak isimleri belirlendi.

Buna göre 28 Aralık 2021 Salı günü Ali Sami yen Spor Kompleksi’nde saat 21.00’de başlayacak olan maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Serkan Ok ve Bilal Gölen’in yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Ramazan Keleş olacak.

Maçta Mürvet Sezer gözlemci, Cenk Altun, Nihat Karakaş ve Mehmet Kerem Güven ise TFF temsilciliği yapacak. Öte yandan Denizli’yi Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda temsil eden Murat Tuğberk Curbay, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’da yarın oynanacak olan Kasımpaşa – Kocaelispor maçında görev yapacak.

28 Aralık 2021 Salı Günü Saat 13.30’da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak olan maçta Burak Şeker düdük çalarken, Curbay ile birlikte Furkan ürün de diğer yardımcı hakem olacak. Maçın 4. Hakemi ise Caner Ak olacak. TFF aynı kategoride 30 Aralık’ta oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan isimleri ise henüz açıklamadı.
 

Türkiye Futbol Federasyonu Ziraat Türkiye Kupası Volkan Bayarslan