HOROZ'UN MAÇINA GAZİANTEPLİ HAKEM

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Denizlipor'un ıspartaspor ile oynayacağı maçın hakemi Gaziantep bölgesinden olacak.

Futbolda milli maç arası nedeniyle Süper Lig ve 1. Lig’e ara verilirken heyecan 2. ve 3. Lig’de devam edecek.

 

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 2. Lig’deki ilk puanını Karamanspor ile 1-1 berabere kalarak alan Denizlispor, Kırmızı Grup’ta 3. Haftada deplasmanda olacak. 10 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadı’nda Isparta 32 ile karşılaşacak olan Denizlispor’un maçında görev alacak olan hakemler açıklandı.

 

Buna göre maçta Gaziantep bölgesi B Klasman hakemi Erdem Demirtaş düdük çalarken, Nezihi Aytar ve Rüştü Muhammed Orcan yardımcı hakemlik, Tarık Güldal ise 4. Hakemlik yapacak. Mehmet Emin Baydağ’ın gözlemci olacağı maçta TFF Temsilcisi olarak da   Cevdet Yumuşak ve Tahsin Üçpınar yer alacak.

 

Öte yandan Denizli’yi temsilci olarak temsil eden isimlerden Ali İhsan Doğan 3. Lig 1. Grup’ta 9 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor – İnegöl Kafkas Gençlik, yine Denizli bölgesi temsilcisi Serkan Gülçer ise aynı gün aynı grupta oynanacak olan Aliağa Futbol A.Ş. – Kepez Belediyespor maçında görev yapacaklar.

hakem Erdem Demirtaş Denizlispor