HOROZ'UN MAÇINI ASLAN YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda yapılacak olan Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'deki maçlarda görev alacak olan isimleri açıkladı. Denizlispor'un hafta sonunda oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçında Lütfullah Aslan düdük çalacak.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre Trendyol Süper Lig’in 5. Haftasında ait olan ve 16 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de oynanacak olan Kayserispor – Gaziantepspor maçında Denizli Bölgesi Süper Lig Klasmanı hakemi Ümit Öztürk düdük çalacak.

 

Denizli bölgesi Süper Lig Yardımcı hakem Klasmanı’nda yer alan Osman Gökhan Bilir ise aynı gün saat 20.00’de oynanacak olan Galatasaray – Samsunspor maçında Cihan Aydın’ın yardımcılığını yapacak. Denizli’yi B Klasman Yardımcı hakem kategorisinde temsil eden İbrahim Ethem Potuk ise TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 4. Haftaya ait olan ve 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Ankaraspor – Bucaspor maçında bayrak kaldıracak.

 

HOROZ’UN MAÇINI DİYARBAKIRLI HAKEM YÖNETECEK

 

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor, bu hafta sahasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırlayacak.

 

Denizli Atatürk Stadı’nda 17 Eylül Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan maçı Diyarbakır Bölgesinden Lütfullah Aslan yönetecek. Muhammet Yıldız ve Şükrü Çavcı’nın yardımcı hakemlik yapacağı maçta Muhammed Mehmetcan Söylemez de 4. Hakem olacak.

 

Nihat Karaca’nın gözlemci olarak yer alacağı maçta Meryem Haldan ve Kani Bahadır Yeşiltepe de TFF Temsilcisi olacak. Denizlili TFF Klasman Temsilcisi Mustafa Pektaş, 3. Lig 1. Grup’ta Pazar günü oynanacak olan Kepezspor – Kırıkkalegücü maçında görev yapacak.

Lütfullah Aslan hakem