HOROZ'UN MAÇINI ÇAKIR YÖNETECEK

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu Hafta sonunda 1., 2. ve 3. Lig'lerde oynanacak olan maçlarda görev yapacak isimleri açıkladı. Buna göre Denizlispor'un deplasmanda oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçında Oğuzhan Çakır düdük çalacak.

TFF, hafta sonunda yapılacak olan profesyonel lig maçlarında görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig’in 14. Haftasında deplasmanda oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçını Balıkesir bölgesinden Oğuzhan Çakır yönetecek. 

19 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da Ankara Aktepe Stadı’nda oynanacak olan maçta Oğuz terzi ve Baran Eraslan yardımcı hakemlik yaparken, 4. Hakem ise Raşit Yorgancılar olacak. Aykut Gümülü’nün hakemleri gözlemleyeceği maçta Kerem Fahri Baykalmış ve Erhan Şahin ise TFF temsilcisi olacak.

Yine aynı ligde 21 Kasım 2021 Pazartesi günü oynanacak olan Altay – Gençlerbirliği maçında Denizli Bölgesi B Klasman hakemi Feridun Daldaş 4. Hakem olarak yer alacak.

TFF Klasman Temsilcisi olarak Denizli’yi temsil eden isimlerden Lütfi Koçak, 2. Lig Beyaz Grup’ta 15. Haftaya ait olan ve 20 Kasım 2022 Pazar günü oynanacak Eşin Group Nazilli Belediyespor – Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Bld. Gençlik Spor maçında görev yapacak.

Yine aynı klasmanda yer alan bir başka Denizlili isim Mustafa Pektaş ise 3. Lig 2. Grup’ta 12. Haftaya ait olan ve 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor – Orduspor 1967 A.Ş. maçında görevlendirildi.

hakem Oğuzhan Çakır