HOROZ'UN MAÇINI CAN CENGİZ YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev yapacak hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Denizlispor'un Adanaspor ile oynayacağı maçı Can Cengiz yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri belirledi.

Denizlispor’un Spor Toto 1. Lig’in 18. Haftasında 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Yeni Adana Stadı’nda saat 20.00’de Adanaspor ile oynayacağı maçı İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetecek.

Düzce’den Emrah Ünal ve İzmir’den Hüseyin Aylak’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta Gaziantep bölgesinden Ali Yılmaz 4. Hakem olacak.

Can Cengiz daha önce Denizlispor’un hiçbir maçında görev almazken, Adanaspor’un Altay ile 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti. Ali Uluyol’un gözlemci olarak görev yapacağı maçın temsilcileri ise İbrahim Sarıtaş, Mustafa Sinan Boz ve Mehmet Yaşar Düzen olacak. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19. Haftaya ait Weecoıns Kırklarelispor – 1461 Trabzonspor FK maçında Denizli bölgesi hakemi Feridun Daldaş düdük çalarken, yardımcısı da Muratcan Ilgaz olacak. Baykal Tuna’nın da yardımcı hakemlik yapacağı maçta Levent Balcı 4. Hakem, Hasan Ertuğan gözlemci ve Ersin Özmen de temsilci olacak.

hakem Can Cengiz