HOROZ'UN MAÇINI CİHAN AYDIN YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan Spor Toto 1. Lig,  TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarında görev yapacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Denizlispor'un deplasmanda Samsunspor ile yapacağı maçı Cihan Aydın yönetecek.

Bir tarafta Katar 2022 Dünya Kupası devam ederken, diğer taraftan ülkemizde Süper Lig dışındaki liglerde heyecan sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu, 3-4-5 Aralık 2022 tarihlerinde oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Buna göre Spor Toto Süper Lig’de 16. Haftaya ait olan 3 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da Samsun yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Yılport Samsunspor – Altaş Denizlispor maçını Bursa bölgesi A Klasman hakemi Cihan Aydın yönetecek.

Ankara Bölgesi’nden Anıl Usta ve İzmir Bölgesinden Ali Can Alp’ın yardımcı hakem olacağı maçta Çorum’dan Ahmet Ecevit ise 4. Hakem olarak görev yapacak. Aykut Güdücü’nün gözlemci olarak görev yapacağı maçta hakan Taşcı, Engin bayraktar ve Bülent Kılıç da TFF Temsilcisi olacak. 

DENİZLİLİ İSİMLERE GÖREV

TFF, Denizlili isimlere de görev verdi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 17. Haftaya ait olan Sarıyer – İskenderunspor A.Ş. maçında Denizlili hakemler görev yapacak. 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 14.00’de Yusuf Ziya Öniş Stadı’ndaki maçta Feridun Daldaş düdük çalarken, yardımcılıklarını yine Denizli’den Muratcan Ilgaz ve İbrahim Ethem Potuk yapacak. 4. Hakem ise İzmir’den Emre Bulut olacak. Denizli’yi Türkiye Futbol Federasyonu Klasman Temsilcisi olarak temsil eden Lütfi Koçak ise 3. Lig 1. Grup’ta 3 Aralık Cumartesi günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak olan Karşıyaka – Yeni Mersin idman Yurdu maçında görev yapacak.

 

denizlispor hakem