HOROZ'UN MAÇINI MERT GÜZENGE YÖNETECEK

TAKİP ET

Denizlispor'un hafta sonunda sahasında oynayacağı kritik Gençlerbirliği maçının hakemi belli oldu. Pazar günü oynanacak olan maçta İstanbul Bölgesi hakemi Mert Güzenge görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda profesyonel liglerde görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Buna göre TFF 1. Lig’de 35. Haftada 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Denizlispor – Gençlerbirliği maçının hakemi İstanbul Bölgesinden Mert Güzenge oldu.

Mehmet Şahan Yılmaz ve Oğuz Kaan Çalışır’ın’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Mehmet Ali Özer olacak. Ziya Çetin’in gözlemcilik yapacağı maçta …… ise TFF temsilcisi olarak görev alacak.

ÜMİT ÖZTÜRK EYÜP – İSTANBUL MAÇINI YÖNETECEK

TFF, hafta sonundaki maçlarda Denizlili isimlere de görev verdi. Üst klasman hakemi Ümit Öztürk haftanın en zorlu maçlarından olan Eyüpspor – İstanbulspor A.Ş. maçında düdük çalacak.

Bahtiyar Birinci ve Murat Altan’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta Bayram Başkan dördüncü hakem olacak. TFF temsilcilerinden Durmuş Cansever ise Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 35.haftasına ait olan ve 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor – Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında görev yapacak.

Lütfi Koçak ise TFF 3. Lig 1. Grup’ta 1 Mayıs 2022 Pazar günü Bergama 14 Eylül Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak olan Bergama Belediyespor – Kahta 02 Spor maçında görev alacak.
 

Mert Güzenge maç