HOROZ'UN MAÇINI PALABIYIK YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda profesyonel liglerde görev alacak olan isimleri belirledi. Denizlispor'un oynayacağı kritik Ümraniyespor maçını Ali Palabıyık yönetecek. Ümit Öztürk ise Göztepe – Beşiktaş maçında düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanacak olan profesyonel maçlarda görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi.

Spor Toto 1. Lig’de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 16.00’da Ümraniyespor’a konuk olacak Denizlispor’un maçını tecrübeli bir isim yönetecek.

Merkez Hakem Komitesi zorlu maçta Ali Palabıyık’ın düdük çalacağını açıklarken, Serkan Olguncan ve Ceyhun Sesigüzel yardımcı hakem, Ömer Faruk Turtay ise 4. Hakem olacak. Süper Lig Klasmanı Denizli Bölgesi hakemi Ümit Öztürk ise bu hafta Süper Lig’de düdük çalacak.

15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16.00’da oynanacak olan Göztepe – Beşiktaş maçını yönetecek Öztürk’ün yardımcıları ise Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Karabalçın olurken 4. Hakem ise Murat Erdoğan olacak.

Denizli Bölgesi Süper Lig Gözlemcisi Ahmet İbanoğlu 15 Mayıs 2022 Pazar günü Süper Lig’de İstanbul’da oynanacak olan Kasımpaşa – Fravport TAV Antalyaspor maçında Mert Güzenge ve ekibini gözlemleyecek.

TFF Denizli Bölgesi Temsilcisi Durmuş Cansever de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 16.00’da Bandırma’da oynanacak olan Royal Hastanesi Bandrımaspor – Buraspor maçında TFF’yi temsil edecek.
 

Ali Palabıyık hakem