HOROZ'UN MAÇINI TAŞKINSOY YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, deprem nedeniyle ertelediği lig maçlarında görev alacak olan hakem ve diğer görevlileri belirledi. Denizlispor'un Sakaryaspor'u konuk edeceği maçı Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından profesyonel liglerde heyecan yeniden başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Spor Toto 1. Lig’de 24. Haftaya ait olan maçta Denizlispor, 5 Mart Pazar günü saat 19.00’da Sakaryaspor’u konuk edecek.

 

Denizli Atatürk Stadı’nda yapılacak olan maçı İstanbul bölgesi A Klasman Hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Oğuz Kaan Çalışır ve Hasa Hüseyin Tetik’in yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Mehmet Ali Özer olacak. Dilan Deniz Gökçek İşcan’ın gözlemci olacağı maçta Kerem Fahri Baykalmış, Selim Arıcı ve Levent Akyer de TFF temsilcisi olacak.

 

ÜMİT ÖZTÜRK’E GÖREV

 

Denizli’yi Süper Lig’de temsil eden Ümit Öztürk de bu hafta düdük çalacak. 4 Mart 2023 Cumartesi günü saat 13.30’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda vavcars Fatih Karagümrükspor ile Demir Grup Sivaspor arasında oynanacak olan maçı yönetecek olan Öztük’ün yardımcıları Aleks Taşcıoğlu ve Osman Gökhan Bilir olurken, 4. Hakem ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Süper Lig Yardımcı Klasmanı’nda yer alan Murat Tuğberk Curbay ise Süper Lig’de haftanın açılış maçı olan ve bu akşam saat 20.00’de başlayacak Coredon Alanyaspor – Medipol Başakşehir maçında AVAR hakemi olarak görev alacak.

 

Denizli’yi A Klasman’da temsil eden Feridun Daldaş da Spor Toto 1. Lig’de bu akşam saat 20.00’de İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak olan Göztepe – Dyorex Boluspor maçında dördüncü hakem olacak.

Denizlispor Sakaryaspor