HOROZ'UN MAÇINI TOSUNOĞLU YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri açıkladı. Denizli Bölgesi Süper Lig Klasman Hakemi Ümit Öztürk Yukatel Kayserispor – Trabzonspor maçında düdük çalarken, Denizlipor'un Erzurum deplasmanındaki maçını Direnç Tosunoğlu yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev alacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Buna göre Spor Toto 1. Lig’in 7. Haftasında deplasmanda 3 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de Erzurumspor FK ile mücadele edecek olan Denizlispor’un maçını İzmir bölgesi hakemi Direnç Tosunoğlu yönetecek.

 Mehmet Şahan Yılmaz ve Gökhan Memişoğlu’nun yardımcı hakemlik yapacağı maçta Murat Türkoğlu ise 4. Hakem olarak görev yapacak. Müsabakada Mehmet Tunçak, Hakan Atasoy ve Serkan Diyemli de TFF Temsilcisi olarak yer alacak.

Öte yandan Denizli Bölgesi Süper Lig Klasman Hakemi Ümit Öztürk, Süper Toto Süper Lig’in 8. Haftasında 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Yukatel Kayserispor – Trabzonspor maçında düdük çalacak.

 Ayrıca Denizli Bölgesi TFF Temsilcisi Durmuş Cansever ise 1. Lig’de 2 Eylül 2022 Pazar günü oynanacak olan Altınordu – Keçiörengücü maçında görev yapacak.

hakem Direnç Tosunoğlu yukatel denizlispor yüzme akademisi kayıtların başladı.