HOROZ'UN MAÇINI TÜRKMEN YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak profesyonel müsabakalarda görev yapacak hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Denizlispor'un Bandırmaspor ile yapacağı maçı Mehmet Türkmen yönetecek.

Türkiye Futbol federasyonu, hafta sonuna oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri belirledi. Buna göre Spor Toto 1. Lig’in 4. Haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 20.00’de başlayacak olan Denizlispor – Bandırmaspor maçını İstanbul bölgesi hakemi Mehmet Türkmen yönetecek.

Emir Eray Eyisoy ve Ogün Kamacı’nın yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın 4. Hakemi ise Ferhan Kestanlıoğlu olacak. Sami Şamar’ın gözlemci olacağı maçta TFF temsilcisi olarak da Mehmet Rıza Özsakal, Refik Emre ve Süleyman Basa görev yapacak.

DENİZLİLİ İSİMLER DE GÖREV YAPACAK

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup 2. Haftaya ait olan ve 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 20.00’de başlayacak olan Fethiyespor – Silahtaroğlu Vanspor FK maçında Denizli Bölgesi B Klasman hakemi Feridun Daldaş düdük çalarken, yine Denizli Bölgesi B Klasman Yardımcı Hakemi Muratcan Ilgaz yardımcı hakemlik yapacak. Denizli’yi Türkiye Futbol Federasyonu Klasman Temsilcisi olarak temsil eden Lütfi Koçak, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 4 Eylül 2022 Pazar günü Uşak 1 Eylül Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak olan Uşakspor – TECO Karacabey Belediyespor maçında görev alırken, yine aynı kategorideki Mustafa Pektaş ise aynı gün ve saatte Kuşadası’nda oynanacak olan Kuşadasıspor – Yardımcı Sigorta Kahramanmaraşspor maçında görev yapacak.

Hakem Mehmet Türkmen Denizlispor – Bandırmaspor